ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - Δρ. Γεωργία Κολτσίδα MD FAAP
17687
page-template-default,page,page-id-17687,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ιδιωτικό ιατρείο

Τακτική παρακολούθηση παιδιών με πνευμονολογικές παθήσεις. Το ιατρείο λειτουργεί Τρίτη και Πέμπτη κατόπιν ραντεβού και τις υπόλοιπες ημέρες μετά από συνεννόηση.

Νοσηλεία

Κατόπιν συνεννόησης στο νοσοκομείο ΙΑΣΩ Παίδων, παρέχεται η δυνατότητα νοσηλείας για προγραμματισμένο εργαστηριακό και απεικονιστικό έλεγχο. Επίσης παρέχεται συμβουλευτική αξιολόγηση σε νοσηλευόμενους ασθενείς και εξειδικευμένη ιατρική φροντίδα σε ασθενείς με πνευμονολογικές ασθένειες που χρήζουν νοσοκομειακής περίθαλψης.

Τακτικό εξωτερικό ιατρείο

Τακτική παρακολούθηση παιδιών με πνευμονολογικές παθήσεις στο Νοσοκομείο ΙΑΣΩ Παίδων κατόπιν ραντεβού. Παρέχεται η δυνατότητα σπιρομέτρησης, απεικονιστικού και εργαστηριακού ελέγχου.

Τηλεϊατρική

Για ασθενείς που χρειάζονται εξ ‘αποστάσεως συμβουλή κατόπιν συνεννόησης μπορεί να πραγματοποιηθεί τηλεφωνική επικοινωνία ή βιντεοκλήση. Η Τηλεϊατρική εφαρμόζεται και για ασθενείς που παρακολουθούνται στο ιατρείο αλλά δεν μπορούν να προσέλθουν λόγω δυσμενών συνθηκών, όπως η πρόσφατη COVID 19 πανδημία.

Μελέτη ύπνου

Κατόπιν συνεννόησης στο νοσοκομείο ΙΑΣΩ Παίδων, πραγματοποιείται νυχτερινή πολυσομνογραφία – μελέτη ύπνου.

Βρογχοσκόπηση

Σε επείγοντα περιστατικά αλλά και προγραμματισμένα, υπάρχει η δυνατότητα διενέργειας βρογχοσκόπησης με εύκαμπτο βρογχοσκόπιο στο Νοσοκομείο ΙΑΣΩ Παίδων